Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Google News

RAFTİNG TAKIMI KARADENİZ’DE KAMPA GİRDİ

Genç Murat Rafting Takımı Rize’ye bağlı Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen Milli Takım Gelişim Kampına katıldı.

Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 10:34

RAFTİNG TAKIMI KARADENİZ’DE KAMPA GİRDİ

Genç Murat Rafting Takımı Rize’ye bağlı Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen Milli Takım Gelişim Kampına katıldı.

Rize’ye bağlı Ardeşen ilçesinde kampa giren Genç Murat Rafting Takımı, 16-27 Kasım tarihleri arasında kampta milli takım antrenörlerinden eğitim alacak. Gerçekleşen kampın ardından bir yarışmanın düzenleneceği ve yarışmada başarı gösteren takımların milli takıma davet edileceği öğrenildi.

“Rafting pisti ile rafting evine ihtiyaç var”

Milli takıma oyuncu kazandırılması halinde rafting sporunun daha çok ilgi çekeceğini belirten Antrenör Arif Kaya, talebin karşılanması için de rafting pisti ve rafting evine ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Kaya: “Öncelikle desteklerini esirgemeyen Genç Kaymakamı Arif Gül, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Bingöl İl Spor Müdürü Mahmut Danayiyen, İlçe Spor Müdür Müdürlüğümüz, Gençlik merkezi müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezi müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim. Bingöl ilimizi temsilen yarışmalara katılıyoruz. Kampta ağırlıklı olarak kondisyon güç ve teknik çalışmaları yapıyoruz. Takımımızı kısa sürede bugünkü seviyeye getirdik. Mili Takıma oyuncu kazandırdığımız takdirde rafting sporun daha fazla ilgi göreceğini düşünüyorum. Oluşan bu talebi karşılanması için rafting pisti ile rafting evine ihtiyaç duyulmakta, gençlerimizi geleceğimizi uyuşturucu belasından kurtarmak için de sportif faaliyetlere ağırlık verilmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.

HABER: Ahmet SAYILIR

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.