DOLAR39,4337% 0.22
EURO45,4942% -0.58
STERLIN53,3990% -0.37
FRANG48,7137% 0.2
ALTIN4.344,09% 1,39
BITCOIN103.880,99-3.345

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yayınlanma Tarihi :
ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Genç-Bingöl Karayolunda tekrardan başlayan Bütümlü Sıcak Karışımlı (BSK) asfalt çalışması hız kesmeden devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında trafik konforunu artıracak düzenlemeler yapılması planlanırken aynı güzergahta 2 yeni kavşağında yapılacağı öğrenildi.

Genç-Bingöl ile Genç Diyarbakır Karayolunun sınırları içerisinde yer alan 41 kilometrelik yolda önceki yıllarda başlatılan Bütümlü Sıcak Karışımlı (BSK) asfalt çalışmaları devam ediyor. Daha önce yapımı tamamlanan Genç ilçe girişi ile Koç petrol arasında bulunan yolun ardından bu yılda 4 kilometre olan Koç Petrol-İçmeler TOKİ yolunda çalışmalara başlandı. Çalışmalar kapsamında dalış-iniş-çıkış bulunan eğimli yerlerde dolgu çalışmaları yapılarak yolun daha konforlu sürüş gerçekleştirmesine olanak sağlayacak. Mevcut yolda su birikintilerinin yaşanmaması için ise yine 2 kilometreye yakın bir drenaj çalışmasının gerçekleşeceği öğrenildi.

1 KAVŞAK GENİŞLETİLECEK, 2 YENİ KAVŞAK YAPILACAK

Genç Bingöl Karayolu İçmeler TOKİ mevkiinde bulunan 8 metre çapındaki orta refüjün yeni düzenlemeler yapılarak 10 metreye çıkartılacağı, aynı şekilde Ormanardı Köyü ve Bingöl Organize Sanayi Kavşağı olmak üzere 2 adet 10’ar metre çapında yeni kavşak düzenlemelerinin de yapılacağı öğrenildi. Bahse konu alanda çalışmaların herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda yaz mevsimi içerisinde tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.

Haber: Ahmet Sayılır

YORUM YAP