Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google


DOLAR 27,5012 % 0.18
EURO 28,8394 % 0.15
GRAM ALTIN 1.617,91 % 0,29
ÇEYREK A. 2.645,29 % 0,29
BITCOIN 758.478 -3.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Google News

CEMRE’DEN “DESTEK PLAKETİ”

Genç’te faaliyet gösteren Cemre Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, tarafından düzenlenen kermeslere ve eğitime katkı sunan hayırsever vatandaşlara birer plaket verdi.

Son Güncelleme :

06 Kasım 2012 - 14:32

CEMRE’DEN “DESTEK PLAKETİ”
Genç ilçesinde özellikle yoksul öğrencilerin eğitimleri konusunda önemli çalışmalar yapan Cemre Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çalışmalarına maddi ve manevi katkı sunan hayırsever vatandaşlara birer plaket verdi. Dernek bürosunda, dernek yönetiminin de hazır bulunduğu plaket töreninde açıklama yapan Cemre Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Aydemir: “Derneğimiz, ilçemizde bulunan fakir ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin çatalca eğitimlerini rahatlıkla sürdürebilmeleri konusunda ihtiyaç duydukları eksiklikleri gidermek için çeşitli etkinlikler düzenlemekte. Bu etkinliklerin başında da kermesler gelmekte. Bizler, son yılarda bu etkinliklere ağırlık verdik ve sağ olsun hayırsever vatandaşlarımızın bu etkinliklerimize büyük katkıları oldu. Etkinliklerimize katkı sunan her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederken, konya örnek teşkil edeceğine inandığım ve şu an aramızda bulunan hayırsever işadamlarımıza da yine teşekkür edip plaket takdim etmek istiyorum” dedi.
Dernek Başkanı Orhan Aydemir’in konuşmasının ardından Gençli hayırsever işadamlarından Cevdet Arıktekin ve Ahmet Saçık’a kermese sundukları katkılardan dolayı plaket verilirken yine Gençli iş adamı Mehmet Sanır’a da eğitime sunduğu katkıdan dolayı bir plaket verildi.

 

izmit

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.