DOLAR38,0202% 0.08
EURO41,3467% -0.41
STERLIN49,4555% -0.29
FRANG43,0683% -0.05
ALTIN3.678,12% -0,67
BITCOIN84.030,54-0.509

Gençlik Merkezine yeni alan tahsisi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bahçesinde yapılması planlanan ve 2 defa çeşitli nedenlerden dolayı ihalesi iptal edilen Genç Gençlik Merkezi için, stadyum ile Yenişehir Mahallesi arasında kalan ve mülkiyeti TCDDY’e ait olan arazinin tahsis edilmesi ve yapının bu alana yapılması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gençlik Merkezine yeni alan tahsisi

 


Genç ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bahçesinde yapılması planlanan ve içeriğinde sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yer alacağı modern gençlik merkezinin yapımı için Mart ile Mayıs ayı olmak üzere iki defa ihaleye çıkılmıştı. İhaleler, müteahhit firmalardan kaynaklandığı ileri sürülen bazı nedenlerden dolayı iptal edilmişti. Yaşanan durum bu yönde devam ederken, Gençlik Merkezi’nin yapılacağı alanın yeri konusundaki bazı tereddütleri değerlendiren yetkililer, merkezin hem daha geniş bir alanda yapılabilmesi, hemde diğer mahallelere aynı mesafede olabilmesi için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda stadyum ile Yenişehir Mahallesi arasında kalan ve mülkiyeti TCDDY’e ait olan üçgen şeklindeki arazinin tahsis edilebilmesi için gereken bürokratik çalışmalar büyük oranda tamamlandığı öğrenildi.

 


 


Genç Kaymakamı Abdullah Köklü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’ın yoğun gayret gösterdiği tahsis çalışmalarının, diğer bölge ve genel müdürlükler nezdinde tamamlandığı ve şu an alanın İl Özel İdaresine hemen akabinde ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi ile tamamlanacağı öğrenildi. Yetkililer, tahsis çalışmalarının hemen akabinde ise modern Gençlik Merkezi için kısa südre tekrardan yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.


 



 



 



 


 

 

YORUM YAP