Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3832 % -0.13
EURO 34,6825 % -0.36
GRAM ALTIN 2.403,52 % -1,30
ÇEYREK A. 3.929,75 % -1,30
BITCOIN 61.308,84 -1.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Google News

Genç-Der, Kutlu Doğuma Katkıda Bulunanlara Plaket Verdi

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Genç-Der, Genç ilçesinde düzenlediği ve yoğun bir katılımla gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunanlara ve Kutlu Doğum siyer sınavında birinci olan öğrencinin okuduğu okul idaresine teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

Son Güncelleme :

01 Haziran 2012 - 0:27

Genç-Der, Kutlu Doğuma Katkıda Bulunanlara Plaket Verdi

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Genç-Der, 28 Nisan'da Genç ilçe stadyumu yanında binlerce peygamber sevdalısının katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum Mevlidi’nde emeği geçen Genç Komisyon Evi sahibi Veysel Aktay’a, Gençliler Spor Kulübü Başkanı M. Ali Kılıç’a ve Kutlu Doğum Mevlit programında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve de kapanış duasını yaparak katkıda bulunan Merkez Camii İmamı Yaşar Özer ve Yenişehir Camii Müezzini Servet Kılıç’a teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

 

Teşekkür ziyaretlerinde bulunan Genç-Der yetkilileri, 14 Nisan’da yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınav’ında Genç ilçesinde birinci olan Mahşuk Tartik’in okuduğu Yunus Emre İ.Ö.O. idarecilerine teşekkür plaketi verdi.

 

Böylesi hayırlı bir işte teşekkür plaketi almanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Gençliler Spor Kulübü Başkanı M.Ali Kılıç bundan sonra da üzerlerine düşen ne var ise yapacaklarını belirtti.

 

Böylesi hayırlı bir etkinlikte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini belirten Genç-Der yetkilileri, bu tür hayırlı işlerde Gençli hayırseverlerin gösterdikleri ilgiden dolayı memnun olduklarını ve bu etkinliklerin toplumumuz için elzem olduğunu belirttiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.