Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3840 % -0.12
EURO 34,7908 % -0.06
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,95
ÇEYREK A. 3.943,33 % -0,95
BITCOIN 61.780,94 -0.887
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Google News

Yasin Altunyuva gidiyor mu?

Bingöl, Adıyaman, Malatya ve Tunceli`deki artan tepkiler üzerine düğmeye basan Bakanlık, Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürlüğü`nde değişikliğe gitme hazırlığında. Altunyuva`nın yerine getirilmesi düşünülen isimin de belli olduğu bildirildi.

Son Güncelleme :

02 Haziran 2012 - 10:48

Yasin Altunyuva gidiyor mu?

Bingöl’e yeterli hizmeti sunmadığı, buradaki yatırımlara yeterli özeni göstermediği, tüm hizmetleri Elazığ eksenli düşündüğü, Bingöl’e bir viyadükü çok görüp Elazığ’a çok sayıda viyadük, altgecit ve daha birçok önemli hizmeti kazandırdığı için kamuoyunda çok sert sözlerle eleştirilen Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuva hakkında iddialar aktarıldı.

Yakın kaynaklardan aktarılan iddiaya göre; Yasin Altunyuva hakkında Bingöl, Adıyaman, Malatya ve Tunceli’de artan tepkiler üzerine konuyu incelemeye alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde tepkileri dindirmek için düğmeye bastı.

Ocak 2003’te 8. Bölge Müdür Yardımcılığına atanan ve aynı yıl Haziran ayından Bölge Müdürlüğüne vekâleten, Kasım ayında da asaleten atanan Altunyuva, Haziran 2009’da Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt Proje Daire Başkanlığına atanmıştı. 7 ay süreyle bu görevi yaptıktan sonra Ocak 2010 da Elazığ 8. Bölge Müdürlüğüne tekrar atanan Altunyuva’yı bölge müdürlüğü görevinden almaya hazırlanan Bakanlık, Altunyuva’nın yerine ise geçici olarak 8. Bölge Müdür Yardımcısı A. Turan Gülhaş’ı getirmeyi planlıyor. Fakat bu isimde de değişiklik olabileceği ifade ediliyor.

Yaşanan gelişmeler üzerine harekete geçerek süreci durdurma çabasına giren Altunyuva’nın son günlerde Elazığ-Ankara hattında mekik dokuduğu da gelen bilgiler arasında.

Altunyuva’nın bu görevden alınması durumunda hangi göreve atanacağının ise henüz netlik kazanmadığı kaydediliyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.