Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3832 % -0.13
EURO 34,6825 % -0.36
GRAM ALTIN 2.403,52 % -1,30
ÇEYREK A. 3.929,75 % -1,30
BITCOIN 61.308,84 -1.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Google News

Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıtıldı

Genç Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, SODES destekli yürütülen ‘‘Sporu Seviyorum Sosyalleşmek İstiyorum’’ projesi kapsamında yaz spor okulundaki öğrencilere malzeme dağıtımı yaptı.

Son Güncelleme :

17 Temmuz 2012 - 12:07

Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıtıldı

‘‘Sporu Seviyorum Sosyalleşmek İstiyorum’’ projesi kapsamında Karate, Badminton, Masa Tenisi, Muay Thai (Tayland Boksu) ve Basketbol dallarında yaz spor okulları açan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü,  açılan spor dallarında kullanılmak üzere okullara kaydını yapan öğrencilere malzeme dağıtımı yaptı. Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı(SODES) tarafından finanse edilen projenin malzeme dağıtım programına Genç Kaymakamı Muammer Köken ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Dağ katıldı.

Gençlere sporu sevdirmeyi ve onları topluma kazandırmayı amaçladıklarını belirten İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Dağ, geleceğin teminatı olan gençlere ellerinden gelen desteği sunacaklarını belirtti. Çalışmalarda kendilerine desteklerini esirgemeyen Genç Kaymakamı Muammer Köken’e teşekkür eden Dağ, gençlere yönelik faaliyetlerinde artarak devam edeceğini belirtti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.