Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4056 % -0.08
EURO 34,6468 % -0.52
GRAM ALTIN 2.390,63 % -1,82
ÇEYREK A. 3.908,68 % -1,83
BITCOIN 60.377,07 -4.038
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere konuşan Başbakan Erdoğan Türkiye'yi yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Fransa'nın başkenti Paris'te infaz edilen 3 PKK olayına değindi. Olaydaki teknik bilgilerin çok ilginç olduğunu savunan Başbakan Erdoğan, kapının şifreli olduğunu ve bu şifreyi bilmeyenin kapıyı açamayacağını belirtti. Erdoğan'a göre, 'şifreli kapı' PKK içerisindeki hesaplaşma ihtimalini güçlendiriyor.

KABİNE REVİZYONU SİNYALİ

Gazeteciler "Beş isimden bahsediliyor, Sağlık Bakanı, Kültür Bakanı, Maliye Bakanı, İçişleri Bakanı" deyince Erdoğan gülerek, "Arkadaşlar her an her şey olabilir" yanıtını verdi. Başbakan Erdoğan konuyla ilgili olarak 'esprili' bir şekilde şu kısa açıklamayı yaptı: İsimleri bana da verin, bana yardımcı olun.

İMRALI GÖRÜŞMELERİ

Türkiye gündemini meşgul eden konuların başında gelen İmralı'da Abdullah Öcalan'la yapılan görüşmelere de değinen Erdoğan şunları söyledi: "İmralı'nın koşulları dünyadaki benzerlerinden çok daha iyi. Yakın zamanda televizyon da konulacak. Yakınları ziyaret edebiliyor. Yapılacaklar benzer farklı bir şey beklemeyin."

Google News

Erdoğan kabine değişikliği için sinyali verdi

11 Ocak 2013 - 11:43

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.