Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4073 % -0.08
EURO 34,6488 % -0.53
GRAM ALTIN 2.391,23 % -1,80
ÇEYREK A. 3.909,66 % -1,80
BITCOIN 60.174,37 -4.498
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Milletvekili Taş, Hastaları Ziyaret Etti

AK Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, Bingöl Devlet Hastanesi’nde çeşitli servislerde tedavi gören hastaları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son Güncelleme :

25 Şubat 2013 - 8:46

Milletvekili Taş, Hastaları Ziyaret Etti
Hafta sonu Bingöl’e gelen Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, il merkezinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi’ne giderek buradaki hastaları ziyaret etti. Servisleri bir bir dolaşıp hastalarla sohbet eden Milletvekili Taş, Bingöl’de sağlık alanında yapılan yatırımlarla büyük başarılara imza atıldığını belirtip, ''AK Parti hükümetleri döneminde yapılan reformlar ile sunulan hizmetin kalitesi yükseldi. Sağlık alanındaki memnuniyet oranı geçmiş dönemlerde 40'lardayken bugün bu oran yüzde 70'lerin üzerine çıktı. Vatandaşlarımızın aldıkları hizmetten memnun olduğunu görmek bizi ziyadesiyle memnun ediyor'' dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.