Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4198 % -0.07
EURO 34,8389 % -0.05
GRAM ALTIN 2.433,53 % -0,06
ÇEYREK A. 3.978,83 % -0,06
BITCOIN 63.998,00 1.295
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Eğitimciler Çotla’da buluştu

Eğitim Bir-Sen Genç İlçe Temsilciliği yönetim kurulu ve üyeleri, Genç’in en yüksek yaylası olan Çotla’da düzenledikleri piknik ile stres attı.

Son Güncelleme :

29 Haziran 2013 - 9:33

Eğitimciler Çotla’da buluştu

Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube yönetim kurulunun da hazır bulunduğu etkinliğe Genç ilçesinde görev yapan öğretmen ve misafirlerin yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı.

Özellikle batı illerinden Genç’e atanan ve hala görev yapan eğitimciler, Çotla Yaylası’nın havası, suyu ve doğasının kendilerini büyülediğini dile getirdiler.

Eğitim Bir-Sen Genç İlçe Başkanı Veysel Durgun: “Bölge tarım ve hayvancılık açısından büyük öneme sahip. Çotla Yaylası, otuz yıl kadar süren çatışma ortamından dolayı terk edilmişti. Ancak çözüm süreciyle, barış rüzgârının estiği bu coğrafyanın havasının herkesçe solunması gerekiyor” dedi.

Durgun: “Yaylalara bu süreçte insanlarımızın gelip yerleşmesi bölge insanı olarak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bugün buraya ilimizden ve başka illerden ilk defa gelen meslektaşlarımız barışın olduğu yerde yayla havasının daha taze estiğine şahit oldular. Batıdaki tüm insanlara buraya gelip, doğa güzellikleri görmeleri çağrısında bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Piknik programı müzik eşliğinde halayla sona erdi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.