Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4598 % 0.09
EURO 34,7603 % -0.17
GRAM ALTIN 2.427,14 % -0,33
ÇEYREK A. 3.968,38 % -0,33
BITCOIN 63.618,00 1.699
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

Çintay mezarı başında anıldı

Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve insan Hakları derneği (BİŞHAK) geçtiğimiz yıl Çiçekdere Köyü Ortaçanak mevkiinde PKK mensuplarınca şehit edilen Mehmet Çintay’ı mezarı başında andı.

Son Güncelleme :

23 Eylül 2013 - 9:40

Çintay mezarı başında anıldı

Geçici Köy Korucusu Mehmet Çintay’ın ölüm yıl dönümü münasebetiyle mezarının başında yasin-i şerif okutuldu. Mezar ziyaretinin akabinde şehit ailesi ziyareti gerçekleşti. Başsağlığı dileklerinin iletilmesi ardından şehit ailesi ile görüşen Bişhak başkanı Naim Tan, "Geçen sene bugün, çiçekdere köyü ortaçanak mevkiinde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Mehmet Çintay’a Cenab-ı Allah'tan Rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz. Bişhak derneği olarak ne şehitlerimizi nede ailelerini unutmayacağız ve de unutturmayacağız. Şehitlerimizi her zaman kalplerimizde yaşatacağız. Geride emanet bıraktıkları ailelerine de gözümüz gibi bakacağız. İyi günde kötü günde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizlere şehitlerimizden emanettir. Bizler de Şehit Aileleri olarak daha önceden aynı acıları yaşadık. Ailemizin her zaman maddi ve manevi yanında olacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.