Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4419 % 0.02
EURO 34,6977 % -0.36
GRAM ALTIN 2.396,91 % -1,57
ÇEYREK A. 3.918,95 % -1,57
BITCOIN 60.797,90 -3.296
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

PARLAK, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Son Güncelleme :

26 Şubat 2014 - 18:22

PARLAK, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, ilçeye bağlı köy ve mezraları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Parlak ve beraberindeki heyet, bir günde 5 köyü ziyaret ederek, burada köylülerin sorunlarını dinledi. Parlak, Bağlar ilçesi için hazırladıkları projeleri vatandaşlarla paylaştı. Bağlar bölgesinin kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Parlak, vatandaşlara daha iyi bir gelecek sağlamak adına bu yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
  “BAŞBAKAN ERDOĞAN DİYARBAKIR’A ÇOK ÖNEM VERİYOR”
  Başbakan Erdoğan için Diyarbakır’ın çok önemli olduğunu belirten Parlak, bunun Diyarbakırlılar tarafından da iyi bilindiğini söyledi. Parlak, “Barzani'nin Diyarbakır'a son gelişiyle alakalı olarak, daha sonra 17 Aralık operasyonunun çözüm sürecine yönelik bir durum olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda Diyarbakır'ın desteğini en yüksek oranda alacağımıza İnanıyorum” dedi.


  Parlak, seçim bölgesindeki köyleri sık sık ziyaret ettiklerini ve sürekli insanlarla birlikte olduğunu söyledi. İnsanların ciddi bir siyasi bilince sahip olduklarını anlatan Parlak “İnsanlarımız 12 yılda Türkiye'nin geldiği noktanın farkındalar. Bu kazanımların kaybedilmemesi adına çevredeki riskleri de göz önüne alarak bilinçli bir şekilde yaklaşıyorlar seçimlere. Ak Parti hükümetinin genelde ve yerelde kendilerine nasıl hizmet ettiğinin farkındalar. Dolayısıyla bunların bilinci ile sandığa yaklaşıyorlar” ifadelerini kullandı.
  Hizmet yapacak donanımlara sahip olanların iş başına getirilmesi gerektiğine inandıklarını belirten Alaattin Parlak, “Diyarbakır'ın kalbi olan Bağlar’a yakışır hizmetleri yapabilecek donanımlara sahip ve hizmet aşkı ile tutuşan ekiplerimizle bütün sorumluluklarımızı yerine getirmek adına insanlarımızla buluşuyoruz. Onlar da bu konuda desteklerini esirgemiyorlar. 5 yıl içerisinde Bağlar ilçesinden başlayarak büyük adımlar atarak ilerleyeceğiz. Bizim adalet ve kalkınma noktasındaki hedeflerimiz kalkınma ile daha hızlı bir şekilde şaha kalkacaktır ve hak ettiği yere Bağlar ilçemiz ulaşacaktır. Bu anlamda halkımızın bilinci bizi mutlu ediyor. Sonucunda hayırlı olacağından eminiz ve gittiğimiz her yerde halkımıza yaptığımız dua şu, hayırlı olan, hayır getirecek olan ve hizmetkar olan kazansın. Bu anlamda insanlarımız da bu duaya ‘Amin’ diyorlar. Umut ediyoruz ki bu hizmetler 5 yıl içerisinde en kısa ve en güzel şekilde halkımızın ayaklarına gelecektir” şeklinde konuştu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.