Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4198 % -0.07
EURO 34,8389 % -0.05
GRAM ALTIN 2.433,53 % -0,06
ÇEYREK A. 3.978,83 % -0,06
BITCOIN 63.998,00 1.295
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

GENÇ’E MODERN GENÇLİK MERKEZİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Genç ilçesinde yapılması planlanan modern Gençlik Merkezinin hafta içinde ihalesinin yapılacağını söyledi.

Son Güncelleme :

17 Mart 2014 - 8:26

GENÇ’E MODERN GENÇLİK MERKEZİ

Genç ilçesinde yapılması planlanan modern Gençlik Merkezinin 20 Mart Perşembe günü ihalesinin yapılacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, tesisin Genç ilçesine kazandırılmasında emeği ve desteği olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Milletvekili Eşref Taş’a teşekkürlerini iletti.

 

 

Genç’e yapılması planlanan Gençlik Merkezinin hafta içinde ihalesinin yapılacağını ve en kısa sürede de temelinin atılarak inşaat çalışmalarına başlanacağını ifade eden Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, “Biz Genç’imizi her yönüyle geliştirmek istiyoruz. Geçlik Merkezinin içerisinde Bağlama, gitar, resim, Halk oyunları, Satranç, tiyatro, bilardo, masatenisi gibi faaliyetler yer alacak. İnşallah gençlerimiz burasını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde en iyi şekilde değerlendirecektir. Gençlerimiz burada kendini daha da geliştireceği gibi kötü alışkanlıklardan korunmuş olacaktır. Gençlik Merkezimizin Genç’imiz ve gençlerimize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

 


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.