Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4598 % 0.09
EURO 34,7603 % -0.17
GRAM ALTIN 2.427,14 % -0,33
ÇEYREK A. 3.968,38 % -0,33
BITCOIN 63.618,00 1.699
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

“12. Cumhurbaşkanı ilk ziyaretini, Bingöl’e yapacak”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun, 10 Ağustos’ta 12. Cumhurbaşkanının seçileceğini, Bingöl’ün plakasının da 12 olduğunu belirterek, “Bingöl’ün, 10 Ağustos’ta plakasına yakışanı yaparak 12. Cumhurbaşkanına en yüksek oranda oy vereceğine inanıyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Cumhurbaşkanı olarak ilk ziyaretini inşallah Bingöl’e yapacaktır” dedi.

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2014 - 23:31

“12. Cumhurbaşkanı ilk ziyaretini, Bingöl’e yapacak”

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda büyük bir farkla seçimi kazanarak, Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

 

 

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın doğrudan kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini ifade eden Coşkun, “Buda tarihimizde bir ilk olacak. Bingöl’ün plakası 12, Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilecek. İnşallah Bingöl iyi bir oy oranıyla 12’den vuracak. Yani 12/12/12 yapacağız. Halkımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan ilgisi çok büyüktür, bu tartışılamaz. İnşallah halkımız bu sevgisini 10 Ağustos günü sandığa yansıtacaktır. İnanıyoruz ki, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk turda büyük bir farkla seçimi kazanarak Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin kaderini değiştirmiş bir isimdir. Doğu ve Güneydoğu ilk defa Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki iktidar döneminde hizmet gördü. Dün hayalleri kurulan birçok hizmet bugün hayata geçirilmiş durumda. 2002 yılına kadar Türkiye’ye gösterilen ilgi Batı’nın tavrı AK Parti iktidarı ile birlikte tümüyle değişmiştir. Siyasi, ekonomik ve sosyal açıdan her geçen gün güçlenen Türkiye kendi bölgesinde de baş aktördür. Bunlar kolay olmadı elbet halka olan sevginin memleket sevdasının sonuçlarıdır. “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” denilir ya, işte bu noktada Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolarının görevini en iyi şekilde yaptığını gururla söyleyebiliriz. Halkımızın Recep Tayyip Erdoğan’ı gönülden sevdiğini, çok iyi bir oyla destekleyeceğini biliyoruz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğine inanıyoruz. 10 Ağustos tarihinde Bingöllüler rekor kırarsa, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk ziyaretini inşallah Bingöl’e yapacaktır” dedi.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.