Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4773 % 0.06
EURO 34,8723 % 0.04
GRAM ALTIN 2.431,36 % -0,15
ÇEYREK A. 3.975,28 % -0,15
BITCOIN 63.979,29 1.641
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Google News

ÇUKUR KAZASI: 2 ÖLÜ 4 YARALI

Genç’ten Adana’ya gitmek üzere yola çıkan Tokuş ailesi, Yayla köyü mevkiinde kaza yaptı. Kazada 2 kardeş hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Son Güncelleme :

02 Ekim 2014 - 11:21

ÇUKUR KAZASI: 2 ÖLÜ 4 YARALI

Bayram öncesi özel otomobille Genç'ten Adana’ya gitmek üzere yol çıkan bir aile, dün sabah saat 08.00 sıralarında Genç-Diyarbakır karayolu Yayla köyü mevkiinde kaza yaptı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Murat Sarmış idaresindeki otomobil, Yayla köyü mevkiinde sürücünün çukurdan kaçmak isterken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü Murat Sarmış ve kardeşi Mehtap Tokuş hayatını kaybetti. Araçta bulunan Hüseyin, Halime ve Harun Tokuş ile ismi öğrenilemeyen bebek yaralandı. Yaralı bebek ve Halime Tokuş Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Hüseyin Tokuş ve Harun Tokuş da Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Halime Tokuş’un yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Murat Sarmış ve kardeşi Mehtap Tokuş’un cenazeleri ise defnedilmek üzere Adana’ya götürüldü. Murat Sarmış ve kardeşi Mehtap Tokuş’un, teyze çocuklarıyla evli olduğu ve aynı aileye birinin gelin, diğerinin damat olarak gittiği öğrenildi.
 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.