Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3764 % -0.15
EURO 34,7905 % -0.19
GRAM ALTIN 2.424,76 % -0,42
ÇEYREK A. 3.964,48 % -0,42
BITCOIN 63.758,85 1.18
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Google News

“KİRLİ İTTİFAKLARI BİRLİKTE BOZALIM”

Genç İlçesi’nin kanaat önderleri, merkez ve köy muhtarları ile ilçenin önde gelenlerinin katıldığı toplantıda konuşan Fehmioğlu; “Bu seçimde AK Parti’ye, her zamankinden daha yoğun bir destek sağlanmalı. Çünkü ülkemizin ve bölgemizin birliğine, dirliğine göz dikenlerin oluşturduğu kirli bir ittifak var. Bunlara karşı bir olalım ve bu kirli oyunu hep birlikte bozalım” dedi.

Son Güncelleme :

20 Ekim 2015 - 10:39

“KİRLİ İTTİFAKLARI BİRLİKTE BOZALIM”

 1 Kasım seçimlerine günler kala siyasi partilerin seçim çalışmaları da yoğunlaştı. Bu kapsamda Genç İlçesi’nde kanaat önderleri, mahalle ve köy muhtarları ile ilçenin önde gelenleri, AK Parti Genç İlçe Teşkilatı tarafından AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Enver Fehmioğlu’na destek için düzenlenen ‘Dayanışma Toplantısı’nda bir araya geldi.

FEHMİOĞLU: “BİRLİĞİMİZLE, KİRLİ İTTİFAKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Fehmioğlu, gördüğü dayanışma karşısında duygulandığını ifade etti ve bu birliğin daim olmasını diledi.

7 Haziran seçimleri sonrasında hükümet kurulmaması üzerine seçim kararı alındığını ve halkın, ülkenin kaderini belirleyecek olan 1 Kasım 2015 günü sandık başına gideceğini anlatan Fehmioğlu; “Bir kez daha huzurunuza çıkmak nasip oldu. Fakat zaman darlığı yüzünden birçok organizasyonu gerçekleştirme, halkımızı tek tek ziyaret etme şansımız olmadı maalesef. Şartları zorlayıp ulaşabildiğimiz her yere gitmeye gayret gösteriyoruz. Ziyaret edemediklerimiz de bizleri bağışlasınlar, mazeretimizi kabul buyursunlar. Fakat önümüzdeki zaman dilimini de iyi değerlendirmemiz lazım. İmkânlarımız el verdiği sürece her beldeye, köye, mahalleye gidelim ve destek isteyelim. Bunu hep birlikte yapalım. Benim veya diğer aday arkadaşlarım için değil, ülkemizin selameti için, çocuklarımızın geleceği için bunu yapalım. Kapı kapı dolaşalım ve yanlış bir düşüncede olanlar varsa, onları ikna edelim. Unutmayalım ki, 1 Kasım’da çıkacak sonuç, ülkemizin kaderini belirleyecek. Dünya Müslümanlarının gözü, kulağı Türkiye’de! Burada AK Parti iktidarının tek başına iktidar olmasını istemeyenler var. Birçok güç, şuanda Türkiye’nin kaybetmesi için bir araya gelmiş vaziyette. İçeriden de destek alıyorlar. Topyekûn bir saldırı var. Mesele AK Parti meselesi değildir değerli arkadaşlar. Mesele, Türkiye’nin kaybetmesi, kalkınmasının durdurulması, bölgesinde yön veren bir ülke olmasını engelleme meselesidir. Yalanlarla, iftiralarla sürdürdükleri algı operasyonlarıyla halkımızı yanıltıyorlar! Tekrar ifade etmek istiyorum ki, şahıslara değil, ülkemizin geleceğine oy verelim. AK Parti, Türkiye’yi yeniden inşa etti. Bunları görmezden gelmeyelim! Her gün ülkemizin kaybetmesi için elinden geleni yapmaya çalışan medya organlarının da desteğiyle AK Parti’ye saldırıyorlar. Neden? Çükü Türkiye kaybetsin istiyorlar. Büyümesin, kendine yeten bir ülke olmasın, her zaman onlara muhtaç olsun istiyorlar. Ama inanıyorum ki, siz değerli halkımız bu sefer sandıkta ülkemize karşı oluşan kirli ittifakları da, oyunları da bertaraf edecek ve AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyarak en güçlü cevabı vereceksiniz. Genç İlçemiz bu kez rekor kırmalı. AK Parti’ye öyle güçlü bir destek sunmalı ki, siyaset tarihine not olarak düşsün. Öyle büyük bir destek sunun ki, daha fazla hizmet isteme, memleketimize daha fazla katkı sunma şansımız olsun. Ben, yüreği temiz, cesur, kararlı ve zulme boyun eğmeyen kadirşinas halkımızın 1 Kasım günü AK Parti’ye büyük bir zafer yaşatacağına inanıyorum. Türkiye’nin geleceğine prangalar vurmak isteyenlere öyle bir cevap verelim ki, elleri kelepçelensin ve bir daha böyle bir kitli ittifaka yeltenmesinler! Birliğimiz daim, yolumuz açık olsun inşallah” dedi.

TOPRAKTAN: “GENÇ, BİNGÖL SİYASETİNİN AYNASIDIR”

Fehmioğlu’nun ardından duygularını ifade etmek üzere söz alan Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, Genç İlçesinin, Bingöl siyasetinin aynası olduğunu vurguladı ve şunları söyledi;

“Gençliler, Bingöl’ün her yerindedir. Hangi ilçesine, beldesine giderseniz Gençlileri görmeniz mümkündür. Hele ki, Bingöl merkezde çok ciddi bir nüfusumuz var. Tabi bunu, ilçeleri ya da aşiretleri yarıştırmak için söylemiyorum. Herkes başımızın tacıdır. Sadece, varlığımızın gücünü ifade etmek istiyorum. Değerli arkadaşlar, Genç özelinde şunu ifade etmek isterim ki, topyekûn birleşir ve siyasi kararlılığımızı sandığa yansıtırsak, rekora imza atmamız kaçınılmazdır. 1 Kasım’a az bir süre kaldı. Daha fazla çalışalım, elimizden geldiğince her eve girip destek isteyelim, hizmetleri anlatalım. AK Parti olarak anlatacak yığınca hizmetimiz var. Anlatacak hizmeti olmayanlar ise yalan ve iftiralarla halkı yanıltmaya çalışacaktır. Buna fırsat vermemeliyiz. Algı operasyonlarıyla vatandaşta nefret duygularını körüklüyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için tutturmuşlar ‘diktatördür’ deyip duruyorlar. Başörtüsü ile okula gidemeyen kızlarımızın önünü açan bir adam nasıl diktatör oluyor? Ben istediğim yerde istediğim zaman uçağa binebiliyorsam, üniversiteye rahatça gidebiliyorsam, çarşı pazarda ana dilimi konuşabiliyor, türkümü dinleyebiliyor ve daha birçok yenilikten ve hizmetten yararlanabiliyorsam, bana bu imkanı tanıyan adam nasıl diktatör oluyor? Bakın, Adnan Menderes döneminde derler ki, Deniz Baykal üniversitede öğrenciymiş. Menderes üniversiteyi ziyaret ettiğinde Deniz Baykal, Menderes’in yakasından tutar ve ‘biz özgürlük istiyoruz özgürlük’ der. Adnan Menderes’in de cevabı ‘sen bir vatandaş olarak bir Başbakan’ın yakasından tutup özgürlük isteyebiliyorsan bundan daha büyük özgürlük mü olur?’ der.  Bakın hiç kimse hedef tahtasında yok. Sadece Recep Tayyip Erdoğan var. Özgürlük peşinde koşan, barış isteyen gayrimüslim ülkelerin bile imrenerek ve ne şekilde bu kadar başarılı oldu denilen bir dünyada, Recep Tayyip Erdoğan’ı tamda bu zamanda sahiplenmek lazım” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.