Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3864 % -0.12
EURO 34,6238 % -0.54
GRAM ALTIN 2.389,55 % -1,87
ÇEYREK A. 3.906,91 % -1,87
BITCOIN 60.335,70 -3.912
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Google News

MİS tadında açılış

Genç’te faaliyet gösteren Öz Mis Ekmek Fırını işletmecileri yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek 5.şubeyi vatandaşların hizmetine sundu. Açılışta vatandaşlara tatlı ikramında da bulunuldu.

Son Güncelleme :

30 Kasım 2015 - 11:03

MİS tadında açılış

Açılış kurdelesini Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Barut, İlçe Müftüsü Hanifi Ballı ve İşletme sahibi Halim Andan kesti. İlçe Müftüsü Hanifi Ballı’nın okuduğu duanın ardından açılış konuşmasını yapan Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, “ Halim Andan kardeşimizin hizmete sunduğu bu işletmeler sayesinde ekmek rekabeti arttı ve vatandaşlar neredeyse 24 saat ekmek bulabiliyorlar. Hem Genç halkının talepleri yerini buldu hem de kalite artmış oldu. Ben kendi şahsım adına 5. Şubesini açan Halim beye teşekkür ediyorum. Bu işyerinin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim bol kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

 

 

Fırın İşletmecisi Halim Andan ise, amaçlarının Gençlilere çeşit ve kaliteli ekmek sunma olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.