Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3864 % -0.12
EURO 34,6238 % -0.54
GRAM ALTIN 2.389,55 % -1,87
ÇEYREK A. 3.906,91 % -1,87
BITCOIN 60.335,70 -3.912
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Google News

Kayıp genci arama çalışmaları sürüyor

Genç İlçesine bağlı Gerçekli Köyü’nde ikamet eden 25 yaşındaki genç, 5 gündür kayıp. Genç Emniyet birimleri ekipleri ve köylüler, kayıp gencin bulunması için arama kurtarma çalışması başlattı.

Son Güncelleme :

29 Aralık 2015 - 9:35

Kayıp genci arama çalışmaları sürüyor

Alınan bilgiye göre, Genç ilçesine bağlı Gerçekli Köyü’nde ailesiyle birlikte yaşayan İrfan Bozateş (25) 5 gün önce habersiz bir şekilde evden ayrıldı.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Bozateş’in geçen yıl tekrar evden çıktığı ve köyün 50 kilometre ötesinde donmak üzereyken bulunduğu öğrenildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ailenin haber vermesiyle birlikte Genç ilçe polisi, jandarma ekipleri ve köylüler, kayıp gencin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

İrfan Bozateş’in sabah saatlerinde evden ayrıldığını belirten Ağabeyi Ahmet Bozateş, “Ailemin haber vermesi üzerine Adana’dan geldim. Kardeşim 5 gün önce evdekilere bir şey söylemeden gece saatlerinde evden ayrılmış. Yürüyerek, Genç ilçesine doğru gelmeye çalışmış ve yaklaşık 8 kilometre yürümüş. İlçe ile köy arasında yolcu taşımacılığı yapan kuzenim, kardeşimi yolda görmüş ve arabaya almış. Nereye gittiğini sorunca da Bingöl’e gidiyorum, işim var demiş. Kuzenim bizleri arayıp haber verdi, köye geri getirecekti ama Genç ilçesinde kuzenimi kandırıp ortadan kayboldu” dedi.

Kardeşinin geçen yılda kaybolduğunu ve köyün 50 kilometre ötesinde donmak üzereyken bulunduğunu belirten Ağabey Bozateş, şunları söyledi: “Geçen yılda aynı durum oldu ve günler sonra bulduk kardeşimi. 5 gün önce evden ayrılan kardeşimin bulunması için genç polisi ve jandarma ekiplerine haber verdik, onlarla birlikte bizlerde arıyoruz. AFAD’a haber verdik onlarda arama kurtarma çalışması başlatacak, anne ve babam hasta perişan durumdalar, kardeşimin bulunması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bingöl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma’ya da bilgi verdik, onlarda girişimlerde bulunuyor” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.