Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4849 % 0.12
EURO 34,8018 % -0.1
GRAM ALTIN 2.424,21 % -0,45
ÇEYREK A. 3.963,59 % -0,45
BITCOIN 63.190,01 1.686
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

Korkutata: Gönülleri Kazandık

Gerek seçim sürecinde, gerekse sonrasında gördüğü yakın ilgi ve teveccühün kendisi için kazanılmış en kıymetli hazine olduğunu vurgulayan Korkutata, gönüllerde yer almanın kendisi için en büyük kazanım olduğunu söyledi.

Son Güncelleme :

26 Haziran 2018 - 14:31

Korkutata: Gönülleri Kazandık

AK Parti Bingöl 3. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Korkutata, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarına dair değerlendirmelerini paylaştı.

 

Bingöl'de AK Parti'nin 2, HDP'nin 1 milletvekili kazandığı seçimin sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyen Korkutata, halkın tercihine saygı duyduğunu söyledi ve milletvekili seçilememesinin halka hizmet etmesinin önünde bir engel teşkil etmediğinin altını çizdi.

 

“BİR SON, YENİ BİR BAŞLANGICIN İFADESİDİR”

 

Halka hizmet için çıktığı siyaset yolunda ilk adımını ‘milletvekili adayı' olarak attığını ve seçim çalışmaları kapsamında imkanlar dahilinde gitmedik yerleşim birimi bırakmamaya özen gösterdiklerini ifade eden Korkutata; “Kısa bir zaman diliminde elimizden gelen çabayı en üst düzeyde sarf ettik, her vatandaşımıza dokunmaya çalıştık. Seçimin sonucunda kaybetmiş gibi görünsek de şahsen kazanımların en büyüğünü elde ettiğime inanıyorum. Yeni kardeşler, arkadaşlar, gönül dostları kazanmak her şeyden kıymetliydi. Hiç tanımadığım ama gönülden bir muhabbetle yanımızda olan, bizler için çaba sarf eden kıymetli kardeşlerimin olması benim için çok ama çok kıymetlidir. Bizler çabamızı sarf ettik. İman etmişizdir ki, nasip-kısmet vardır. Nasipte yoksa, buna üzülmeyiz. ‘Hakkımızda hayırlısı böyleymiş' der, yolumuza devam ederiz. Ve biliriz ki, bir son, yeni bir başlangıcın ifadesidir. Halkımıza hizmet için milletvekili olmak gerekmiyor. Daha önce nasıl hizmet ediyorsak, bundan sonra da Yüce Mevla'nın izniyle hizmet etmeye, dertlinin derdine çare olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

 

“GÖNÜLLERDE VAR OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

 

Gerek seçim sürecinde, gerekse sonrasında gördüğü yakın ilgi ve teveccühün kendisi için kazanılmış en kıymetli hazine olduğunu vurgulayan Korkutata, gönüllerde yer almanın kendisi için en büyük kazanım olduğunu söyledi.

 

Seçim çalışmalarına eşlik eden,  yanında olan herkese teşekkürlerini ileten Korkutata; “Milletvekili Adaylarımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Sayın Feyzi Berdibek'e, Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye, Kalkınma Bakan Yardımcımız Sayın Yusuf Coşkun'a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Hanefi Güler'e, İlçe ve belde belediye başkanlarımıza, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyelerine, ilçe, belde teşkilat başkanlarımıza ve üyelerine, özellikle gönüllü çalışan kahramanlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza, bizler için emek harcayan, ismini zikredemediğim herkese ve kıymetli halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim cümlemizden razı olsun. Bizler elimizden gelen çabayı sarf ettik. Kimseye kırgın da değilim, üzgün de değilim. Nasip böyleymiş. Herkesten haklarını helal etmelerini diliyorum. Rabbim, bizlere bu kıymeti ve değeri gösteren halkımıza hizmet etmekten alıkoymasın.”

 

Korkutata, teşekkür amacıyla halk ziyaretlerini önümüzdeki günlerde yapacağını da sözlerine ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.