Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4849 % 0.12
EURO 34,8018 % -0.1
GRAM ALTIN 2.424,21 % -0,45
ÇEYREK A. 3.963,59 % -0,45
BITCOIN 63.190,01 1.686
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 173’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu.

Son Güncelleme :

09 Nisan 2018 - 17:42

İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehitler İçin Mevlit Okuttu


Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle Türk Polis Teşkilatının 173'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tüm şehitler için Mevlit-i Şerif okutuldu.

İlçe Emniyet Teşkilatı, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Genç Merkez Camii’nde İkindi namazına müteakip İlçe Müftüsü ile ilçe merkezindeki camilerin İmam-Hatiplerinin katılımı ile okunan Mevlit-i Şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.




Mevlit-i Şerif okunmadan önce İlçe Müftüsü Hanifi Ballı, ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı ve istiklali için mücadele ederken vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, tüm şehitler için Allah'tan rahmet diledi.

Mevlit bitiminde cami cemaatiyle birlikte tüm şehitler için toplu dua edildi. Program sonunda Polis, vatandaşlara camii çıkışında lokum ve gül suyu dağıttı.


 


Programa, Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, Belediye Başkanı M Hadi Topraktan, İl Genel Meclisi Üyelieri Arif Andiç ve Selahattin Atan, İlçe Emniyet Müdürü levent İzmir, İlçe Müftüsü Hanifi Ballı, kurum müdürleri, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, Gençli şehit aileleri, ilçe esnafları ile vatandaşlar katıldı.


 



 


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.