Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4234 % -0.02
EURO 34,8112 % -0.1
GRAM ALTIN 2.430,63 % -0,18
ÇEYREK A. 3.974,08 % -0,18
BITCOIN 64.138,00 1.327
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

KAYMAKAM GÜL: “GAZETELERİN OKUNMASINI SAĞLAMALIYIZ”

Son Güncelleme :

21 Ekim 2019 - 10:00

KAYMAKAM GÜL: “GAZETELERİN OKUNMASINI SAĞLAMALIYIZ”

Genç ilçesinde yerel basının daha fazla kitleye hitap edebilmesi ve gazete okuma alışkanlığının sağlanabilmesi için ilçe halkının yerel gazetelere abone olmasını beklediğini ifade eden Kaymakam Gül, abonelik çalışmalarına destek olmak amacı ile ilçedeki üç gazeteye de abone olmak istediğini söyledi.

Önceki ay Genç ilçesine atanan ilçe Kaymakamı Arif Gül, kendisine gerçekleştirilen ziyaretlerin akabinde bir dizi iade-i ziyaretler gerçekleştirdi. İade-i ziyaret kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Genç Kaymakamı Arif Gül, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında çaba sarf eden basını ve medyayı önemsediğini söyledi.

Üniversite dönemlerinde gazetelere karşı merakı olduğunu ve bazı gazetelerde deneme amaçlı yazılarda yazdığını ifade eden Kaymakam Arif Gül, gazetelerin kamuoyunu doğru bilgilendirilmesinde önemli bir role sahip olduğunu belirtip şunları söyledi. “Şahsım olarak okumayı seviyorum. Okunacak argümanlar arasında da gazeteleri bu bağlamda çok önemsiyorum. Tabi gazeteler kamuoyunun doğru haber alma noktasında önemli bir misyona sahip. Basın yani gazeteciler, kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra ediyor. Aynı zamanda vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gören gazetecileri ve gazeteleri ziyadesiyle önemsiyorum. Genç ilçemizde de açıkçası gazete okuma alışkanlığının edinmesini arzu ederim. Gençlerimiz, ailelerimiz kısacası herkes gazete okumalı okuyabilmeli. Şahsım olarak ilçemizde faaliyet gösteren 3 gazeteye de abone olmak istiyorum” dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.