Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3898 % -0.13
EURO 34,7716 % -0.2
GRAM ALTIN 2.429,35 % -0,24
ÇEYREK A. 3.971,98 % -0,24
BITCOIN 63.643,57 1.687
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Google News

Genç Mazi’den ısıtan yardım

Son Güncelleme :

04 Ocak 2020 - 12:33

Genç Mazi’den ısıtan yardım

Genç Mazi Kültür Derneği, sosyal medya üzerinde başlattığı giyim kampanyası aracılığı ile elde ettiği yüzlerce takım giyim malzemesini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Genç ilçesinde faaliyet gösteren ve sosyal medyada 20 binin üzerinde takipçisi bulunan Genç Mazi Kültür Derneği, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla çalışma başlattı. Kış mevsimine girdiğimiz bu aylarda özellikle kışlık giyim ve ayakkabı ihtiyacı giderilmesi konusunda destek arayışına giden Genç Mazi Derneği’ne yurt içi ve yurt dışından çok sayıda hayırsever ulaştı. Hayırseverlerin sunduğu destekler sayesinde çeşitli giyim malzemelerinin yanı sıra ayakkabı ve bot temin edilip ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Gerçekleşen yardım kampanyası hakkında bilgiler aktaran Genç Mazi Derneği Başkanı Ahmet Zoroğlan, destek sunan vatandaşlara teşekkür ettiğini belirtip şunları söyledi. “Bizler Genç Mazi olarak her yıl çeşitli dönemlerde sosyal sorumluluk kapsamında bir çok çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar kapsamında son olarak girdiğimiz kış mevsiminde ihtiyaç sahibi olan ailelere giyim yardımı kampanyası düzenledik. Bu çalışmamıza sağ olsunlar çok sayıda hayırsever hemşerimiz ulaştı. Bizlerde bu destekler ile elde ettiğimiz muhtelif giyim ve ayakkabı ürünlerimizi gerek bizde kayıtlı olan gerekse de çevremizdeki vatandaşlarımızın bizlere aktardığı ihtiyaç sahibi ailelere dernek yönetimimiz ile birlikte ulaştırdık. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Servet Akbaş, Ömer Savaş, Mesut Zoroğlan, Kayahan Elegel, Şükrü Ayhan, Murat Afacan, Birgül Zoroğlan ve Selma bacımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarken bu desteklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.