Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3839 % -0.12
EURO 34,6926 % -0.34
GRAM ALTIN 2.402,43 % -1,34
ÇEYREK A. 3.927,97 % -1,34
BITCOIN 61.222,94 -1.796
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Google News

Özel öğrencilerden anlamlı destek

Son Güncelleme :

24 Şubat 2020 - 12:24

Özel öğrencilerden anlamlı destek

Genç İçin Bir Saat grubunun sosyal medya hesaplarından başlattıkları kampanyaya Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı’ndan destek geldi.

Genç İçin Bir Saat Gönüllü Grubun yaptığı kampanya ya, Down sendromlu çocukların gelişimine katkı sağlamak ve hem de hayvan sevgisi kazandırılması adına Atatürk ortaokulu özel eğitim sınıfından destek geldi.  Geçtiğimiz hafta Genç İçin Bir Saat Gönüllü Grubun, sokak hayvanlarına mama ve mamalık için başlattığı kampanya Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerinden de destek geldi.  Yapılan destekle beraber mamalık sayısı 9 a ulaştı. Genç için bir saat gönüllü grup adına konuşan Anıl Korkut  ’’öğretmenlerimiz kampanya ya destek olma konusunda bizlere ulaştı,  bizde Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı adına mamalık yapıp özel olan öğrencilerimiz ve değerli öğretmenleriyle beraber Murat Nehri kenarına kurduk. Ben Genç İçin Bir Saat Grubumuz adına özel olan öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Korkularını yenmiş oldular

Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Ayşe içli, amacımız bu çalışmayı yapan arkadaşların sesini daha çok duyurmak ve sokak hayvanları yararına olan bu güzel çalışmaların yaygınlaşmasına vesile olmaktı. Bizlere bu fırsatı verdikleri için gönüllü arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. Umarız ilçemiz yararına hep birlikte daha güzel projelerde hep birlikte çalışırız, diyerek sözlerine şöyle devam eden İçli  ‘’ Sınıftaki diğer hocamız Yeşim Gezgin ile birlikte öğrencilerimiz için sokak hayvanları yararına bir etkinlik yapmayı planlıyorduk. Sosyal medyada da genç için bir saat gönüllü grubun yaptığı çalışmalar ile karşılaştık. Hem onlara destek olup farkındalık oluşturmak için hem de öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak amacıyla bu etkinliğe katılmak istedik. Öğrencilerimizin birkaçı etkinlikten önce köpeklerden korktuğunu dile getirmişlerdi ama etkinlik sayesinde bu korkuları biraz daha kırıldı diyebiliriz. Çok sevindiler ve büyük bir ilgiyle kuruluşunu izlediler. Gönüllü gruptaki arkadaşlar da öğrencilerimizle çok güzel bir şekilde iletişeme geçtiler, güler yüzlü ve çok sıcak karşıladılar. Çocuklar hem etkinlikten hem de gruptaki arkadaşların ilgisinden çok memnun kaldılar ve bu tarz etkinliklere daha çok katılmak istediklerini dile getirdiler. Biz sadece çorbada bizim tuzumuz olsun istedik’’. Dedi.

HABER: MURAT GÖKÇE

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.