Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4198 % -0.07
EURO 34,8389 % -0.05
GRAM ALTIN 2.433,53 % -0,06
ÇEYREK A. 3.978,83 % -0,06
BITCOIN 63.998,00 1.295
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Video konferansta sorunlar dile getirildi

Son Güncelleme :

18 Nisan 2020 - 16:01

Video konferansta sorunlar dile getirildi

MuayThai Federasyonu Koronavirüs sebebiyle durdurulan spor faaliyetleri ve salonların içinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili olarak Türkiye geneli video konferansla bir toplantı gerçekleştirdi.

MuayThai federasyonu korona virüs sebebiyle durdurulan spor faaliyetleri ve salonların içinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili olarak Türkiye geneli gerçekleştirdiği video konferansa Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Ali Kılıç’ta katılarak görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantıya MuayThai Federasyonu Başkanı Halil Durna,  Federasyon As Başkanı Hasan Yıldız ve Bölge Yürütme Kurulu ve Başkanları MuayThai İl Temsilcileri Katıldı. Bingöl MuayThai İl Temsilcisi Milli Takım Kıdemli Antrenörü Mehmet Ali Kılıç’ta katılarak Bu süreçte görüş öneri ve temennilerini dile getirdi.

MuayThai il Temsilcisi Milli Takım Kıdemli Antrenörü Mehmet Ali Kılıç konu ile ilgili şunları söyledi. ‘’ Federasyonumuz, Bölge Yürütme Kurulu Başkan ve Koordinatörleri,  Muay Thai İl Temsilcilerinin katılımı ile Video Konferans Toplantımız gerçekleşti. Gerek Federasyon olarak gerekse, Bölge İl temsilcilerimiz sorunları çözümü konusunda işbirliği yapıldığını, sıkıntıları izah eden bir rapor ile federasyona gönderilmesinin geleceğe tecrübe olacağını ve bunların Bakanlığa sunulabileceği istişare edildi. Toplantının uzaktan video konferansla yapılmasın bir bakıma gelecekte iletişim her zaman yapılabileceğini gösterdiği, Federasyon olarak Karantina günlerinde her kurum her birey elinde imkanlar ile sürecin sıkıntılarını az da olsa rahatlatmak için çaba gösterdiğini görmekten mutlu olduklarını, öneri ve fikirlerin olanaklar dahilinde not alındığını, ifade edildi, Toplantı Gündeminde olan Konulardan en önemlisi Spor Kulüplerimizin Korona Virüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirler sonucu geçici olarak faaliyetlerinin durması sonucunda sıkıntılar dile getirildi.’’ Açıklamasında bulundu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.