Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4419 % 0.02
EURO 34,6977 % -0.36
GRAM ALTIN 2.396,91 % -1,57
ÇEYREK A. 3.918,95 % -1,57
BITCOIN 60.797,90 -3.296
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Berberler açıldı, ilk tıraşlar yapıldı

Son Güncelleme :

17 Mayıs 2020 - 14:47

Berberler açıldı, ilk tıraşlar yapıldı

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 25 Mart tarihinde kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri 11 Mayıs itibarıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Genç’ te de Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce alınan sıkı tedbirler normalleşme planı çerçevesinde hareket edilerek esnekleştirilmeye başlandı. Bu kapsamda ilk olarak ilçede 25 Mart’ta kapanan berber, kuaför ve güzellik merkezleri açıldı. İş yerlerinin açılmasıyla berberler de ilk tıraşlarını gerçekleştirdi.

Genç Güzellik Merkezi İşletmesi adına konuşan Kübra Tan; “Önlemlerimizi alarak faaliyetlerimize başladık. Eskiye göre baya bir değişiklik olacak, sağlık her şeyden önce geliyor.  Salonlarımızda her ekipman dezenfekte ediliyor. Tek kullanımlık havlular, maskeler galoşları kullanmaya başladık. müşterilerimiz ile kendi hijyen tedbirlerimizi tam olarak alıyoruz. Tek kullanımlık aletleri işlem sonunda ise imha ediyoruz. “

HABER: MURAT GÖKÇE

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.