Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3764 % -0.15
EURO 34,7905 % -0.19
GRAM ALTIN 2.424,76 % -0,42
ÇEYREK A. 3.964,48 % -0,42
BITCOIN 63.758,85 1.18
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Google News

Tatbikat Değil Gerçek!

Son Güncelleme :

17 Aralık 2020 - 17:46

Tatbikat Değil Gerçek!

Tatbikat değil gerçek!

Murat nehrine balığa giden vatandaşlar baraj kapaklarının açılması sonucu mahsur kaldı. Vatandaşlar Genç Murat Rafting Takımı Antrenörü ve aynı zamanda BİNDAĞ Genç temsilcisi Arif Kaya’nın öncülüğünde kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, vatandaşların balık avlamak için gittiği Murat nehri kıyısında, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesi birden yükseldi. Suların yükselmesi sonucu alanda bulunan 6 vatandaş ve 2 araç mahsur kaldı. Ailelerin yetkililere haber vermesiyle bölgeye 112 acil servis ekipleri, polis ve Genç belediyesine bağlı itfaiye ekipleri gitti. Genç Murat Rafting Takımı Antrenörü ve aynı zamanda BİNDAĞ Genç Temsilcisi Arif Kaya, botla mahsur kalan vatandaşları bulundukları yerden alarak güvenli bölgeye çıkardı. Mahsur kalanlara güvenlik amacıyla can yelekleri giydirilirken, kurtarılan kişiler çok korktuklarını belirterek ekiplere teşekkür etti.

“2 araç mahsur kaldı”

İhbarla beraber olay yerine giden Genç Belediyesi itfaiye ekipleri suyun çekilmesini bekliyor. Su seviyesiyle beraber yolun çökmesi sonucunda iki araç mahsur kaldı. Suların çekilmesiyle beraber araçların iş makineleriyle çekileceği öğrenildi.

HABER: Murat GÖKÇE

facebook likes kaufen

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.