Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,4849 % 0.12
EURO 34,8018 % -0.1
GRAM ALTIN 2.424,21 % -0,45
ÇEYREK A. 3.963,59 % -0,45
BITCOIN 63.190,01 1.686
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Google News

GENÇ’TE ÖZLENEN TABLO

Son Güncelleme :

28 Eylül 2021 - 16:36

GENÇ’TE ÖZLENEN TABLO

Yakın zamanda Genç İlçesine atanan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, resmi işlerden arta kalan zamanı, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek değerlendiriyor. Gençleri de ihmal etmeyen Kaptanoğlu, bir araya geldiği gençlerin sorun ve taleplerini ilk ağızdan dinliyor.

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Genç’e atanan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, kısa sürede sergilediği performans ile göz dolduruyor. Atanmasının ardından kendisine gerçekleştirilen ziyaretlere kimi zaman ara verip, ilçe merkezi ve kırsal alanları yerinde görmeye gayret gösteren Kaymakam Kaptanoğlu, fırsat buldukça esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor. Gençleri de ihmal etmeyen Kaptanoğlu, bir araya geldiği gençlerin sorun ve taleplerini ilk ağızdan dinliyor.

Cumhuriyet Caddesi’nde Kaymakam Kaptanoğlu ile bir araya gelip sohbet eden gençler, karşılaştıkları durum karşısında şaşkın ama çok mutlu olduklarını ifade edip şunları söyledi. “İlk defa Bir kaymakam vatandaşın, gençlerin içine giriyor. Gençlerin sorunlarını ilk ağızdan dinliyor. Açıkçası çok şaşkın ve mutluyuz. Kaymakamımıza özellikle ilçe gençliğinin sorunlarını aktardık. Kendiside kamu, kurum ve vatandaş işbirliği ile bir çok sorunun üstesinden gelinebileceğini söyledi. Buda bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlçemizin sorunları belli, ufku geniş bir kaymakamımız ile teşhiste hem fikir olduk bundan sonra doğru tedaviler ile kanayan yaralarımız tedavi edilecek inşallah. Bu tarz istişareleri sürekli hale getirmesi temennisi ile sayın kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.