DOLAR36,2388% 0.35
EURO38,0197% 0.32
STERLIN45,6053% 0.35
FRANG40,2832% 0.72
ALTIN3.360,84% -1,12
BITCOIN97.388,010.635

ARAÇ MURAT NEHRİ`NE UÇTU: 2 MÜHENDİS KAYIP

Elazığ`ın Palu İlçesi`ne bağlı Beyhan Beldesi ile Bingöl arasındaki demiryolu güzergâhını değiştirilmesi çalışmaları yürüten inşaat firmasında görevli mühendisler Ali Yaşar Hekimoğlu ve Faruk Koç`un bulunduğu şantiye aracı, önceki gün Murat Nehri`ne uçtu. Yapılan aramalara rağmen araca ve içindeki mühendislere ulaşılamadı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
ARAÇ MURAT NEHRİ`NE UÇTU: 2 MÜHENDİS KAYIP
Palu İlçesi`ne bağlı Beyhan Beldesi ile Bingöl arasındaki demiryolunun, yapımı devam eden Beyhan Baraj gölü altında kalacak olması nedeniyle yeni demiryolu güzergâhını belirleme ve kurma çalışmaları sürüyor. Bu çalışmaları yürüten Cengiz İnşaat`ta görevli Ali Yaşar Hekimoğlu ve Faruk Koç adlı mühendislerin içerisinde bulunduğu şantiye aracının, önceki gün öğle saatlerinde Murat Nehrine uçtuğu öğrenildi.
Mühendis Ali Yaşar Hekimoğlu`nun kullandığı belirtilen aracın neden ve nasıl nehre uçtuğu açıklanmazken, olay yerine Elazığ Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı su altı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ancak önceki gün öğlen saatlerinden itibaren yapılan aramalara rağmen nehre uçan araç ve iki mühendise ulaşılamadığı belirtildi.

YORUM YAP