DOLAR39,6801% 0.17
EURO45,8114% 0.26
STERLIN53,5288% 0.28
FRANG48,5918% 0.19
ALTIN4.303,31% 0,28
BITCOIN103.816,18-0.34

Bingöl’ün sanatçıları Beyler’de buluştu

Cumartesi akşamı Beyler Sofrası’nda sahne alan Bingöllü ses sanatçıları, seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yayınlanma Tarihi :
Bingöl’ün sanatçıları Beyler’de buluştu

Hanifi Sanır’ın işletmesini üstlendiği Beyler Sofrası, damak zevkini düşünenlerin uğrak yeri haline geldi. Farklı vatandaş guruplarından gelen canlı müzik talebini değerlendiren başarılı işletmeci Hanefi Sanır, Beyler Sofrası’nın bundan böyle her hafta sonu düzenleyeceği canlı müzik organizasyonları ile Gençli vatandaşların hizmetinde olacağını müjdeledi. Cumartesi akşamı ilk olarak düzenlenen müzik etkinliğinde Bingöl’ün birbirinden değerli sanatçıları sahne aldı. Ali Sıcakyüz’ün sunuculuğunu yaptığı programında sahne alan Avni Polat, Murat Atan, Yılmaz Bingöl, Perver Muro ve Murat Türkmen, seslendirdikleri parçalar ile misafirlere keyifli anlar yaşattı.


 

 

Başarılı işletmeci Sanır, şu an için her hafta Cumartesi akşamları için canlı müzik programlarını düzenlemeyi planladıklarını, oluşacak talep doğrultusunda ise farklı günlerde de müzik etkinliklerini düzenleyebileceklerini söyledi.


YORUM YAP