DOLAR35,5967% 0.3
EURO36,7682% 0.79
STERLIN43,4589% 0.63
FRANG38,9588% 0.42
ALTIN3.098,15% 0,53
BITCOIN108.222,593.342

HAK PAR’ın Belediye Başkan adayı Adıgüzel oldu

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK PAR)’nin Bingöl Belediye Başkan adayının Atilla Adıgüzel olduğu açıklandı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAK PAR’ın Belediye Başkan adayı Adıgüzel oldu

HAK PAR’ın Bingöl Belediye Başkan adayı Diyarbakır’da düzenlenen aday tanıtım programında açıklandı.

 

 

Özel bir otelde düzenlenen aday tanıtım programına HAK PAR Genel Başkanı Kemal Burkay, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Programda konuşan HAK PAR Genel Başkanı Kemal Burkay, "Biz önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili bir broşür hazırladık. Orada parti ile ilgili görüşlerimizi dile getiriyoruz. Bu toplantı bölgedeki adaylarımızı tanıtmak içindir. Seçimlerdeki amacımız partimizi tanıtmak sesimizi duyurmaktır. Aynı zamanda seçimlerde başarıyla çıkmak istiyoruz. Şuanda kitlesel olmasak da kitlesel olmayı hak eden bir partiyiz. Devletin inanç alanlarından ellerini çekmesini istiyoruz. Geçmişte Müslümanlara da baskılar yapıldı. Örneğin başörtü sorunu bunlardan bir tanesiydi" dedi.

 

Birçok il ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığı aday tanıtım programında, Bingöl Belediye Başkan adayının Atilla Adıgüzel olduğu belirtildi. 

YORUM YAP