DOLAR42,3199% -0.01
EURO49,2354% -0.28
STERLIN55,8293% -0.29
FRANG53,3131% -0.13
ALTIN5.551,47% -1,86
BITCOIN95.547,100.734

ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Genç ile Lice arasında bulunan Sağgöze köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yunus Aktaş ve Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı için Bingöl Havalimanı’nda tören düzenlendi. Şehitler, törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Yayınlanma Tarihi :
ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Törene, Vali Yavuz Selim Köşger, askeri erkan, kurum ve daire amirleri, şehitlerin yakınları ile Vatandaşlar katıldı. Düzenlenen törende konuşma yapan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger: “Bugün haklı ile haksızın, vatansever ile vatan hainin bir kere daha ayrıştığı, safların belirleştiği günlerden geçiyoruz. Allah’a hamdolsun ki şehitlerimiz ve biz vatanın, milletin, bayrağın, mukaddesatın yanındayız. Vatan hainleri, milletine ihanet edenler ve milletine ihanet etmek içerisinde olanlardan değiliz. Biz iyinin, haklının, doğrunun, güzelin bu milletin saadetinin, refahının gelişmesinin yanındayız. Başkalarına uşaklık edenlerin yanında değiliz ve nasıl üç gün sonra Ramazan Bayramı’nın geleceğinden eminsek, bu haklı davada kazanacağımızdan da o kadar eminiz. Allah’ın izniyle iyinin, doğrunun, güzelin, milletin, bayrağın ve mukaddesatın yanında olanlar kazanacaklardır. O hainler de kazdıkları ihanet çukurundan cehennem çukuruna yuvarlanacaklar” dedi.

 

 

 

Tören, okunan duaların ardından, Jandarma Uzman Çavuş Yunus Aktaş naaşının Sakarya’ya, Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı’nın naaşının ise Batman’a uğurlanması ile sona erdi.

 

 

 


 

YORUM YAP