Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,3656 % -0.57
EURO 34,6947 % -0.5
GRAM ALTIN 2.411,77 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,24 % -0,45
BITCOIN 58.360,01 -3.893
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Google News

Ak Partili aday adayı MİT’i referans gösterdi!

Ak Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı olan Yücel Barakgazi’nin, başvuru formunda Mit Müsteşarı Hakan Fidan’ı referans olarak gösterildiği iddia edildi.

Son Güncelleme :

14 Kasım 2013 - 12:33

Ak Partili aday adayı MİT’i referans gösterdi!

Yeniçağ Gazetesi’nde bugün yayımlanan bir haber, Bingöl gündemine bomba gibi düşeceğe benziyor. Nitekim gazetenin bugün ki web sayfasında yayımlanan haberde, Ak Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı olan Yücel Barakgazi’nin, başvuru formunda Mit Müsteşarı Hakan Fidan’ı referans olarak gösterdiği iddia edildi. Barakgazi’ye ulaşan gazete editörlerinin, referansları arasında MİT Müsteşarı Hakan Fidan olarak gösteren Barakgazi’nin, Fidan ismini doğruladığını ve yakınlığı konusunda  ise konuşmaktan kaçındığını iddia etti.

Yaniçağ Gazetesi’nde O çıkan haber


Fidan gibi referansın olsun!

AKP’li aday adayı başvuru formuna MİT Müsteşarı’nın adını yazarak tarihe geçmeyi başardı!
Yaklaşan yerel seçimler aday adaylarını torpil arayışına itti. Bingöl Belediye Başkanlığına AKP’den aday adaylığı başvurusu yapan Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü görevlisi Yücel Barakazi, referans bölümüne MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı yazarak tarihe geçti. 2014 Yerel Seçimleri’nin en ilginç torpilini 1966 Bingöl doğumlu Yücel Barakazi buldu. İstanbul ve Köln Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü çalışanı Barakazi, AKP Bingöl İl Başkanlığı’na 28 Ekim’de verdiği başvuru formunda MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile AKP eski MKYK Üyesi Semra Özdemir’i referans olarak gösterdi. İller Bankası ve TCDD’nin de aralarında bulunduğu bazı kamu kurumlarında çalıştığını kaydeden  Barakazi, başvuru formuna bildiği dilleri de Almanca, İngilizce, Arapça ve Farsça olarak sıraladı. AKP Bingöl İl Başkanlığı başvuruyu doğrularken, detaylı bilgi vermekten kaçındı. YENİÇAĞ’ın telefonla ulaştığı Yücel Barakazi ise, referansları arasında MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın isminin bulunduğunu doğrularken, yakınlığı konusunda  konuşmaktan
kaçındı.


Yalanlamadı
Barakazi’nin sorulara verdiği yanıtlar şöyle:
-Belediye Başkanlığı adaylığı için başvuru yapmışsınız ve referans olarak MİT Müsteşarı  Hakan Fidan’ı göstermişsiniz.?
-Bu form sizin elinize nereden geçti?
-Belgenin elimize nasıl geçtiği önemli değil, sizin Hakan Fidan ile tanışıklığınız var mı?
-Benim için önemli ama…
– MİT Müsteşarını, bir kamu görevlisini siz referans gösteriyorsunuz?
-Size Allah selamet versin…

 

Yeniçağ Gazetesi.Com.Tr


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.