DOLAR38,7942% 0.02
EURO43,6758% 0.48
STERLIN51,7710% 0.43
FRANG46,2056% 0.3
ALTIN3.933,26% -0,70
BITCOIN103.070,86-0.561

Sefer Sayıları Azaldı

Bingöl Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na yapılan uçak seferleri, haftada karşılıklı 4 sefere kadar düştü.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sefer Sayıları Azaldı

DAHA önce haftada 5 sefer olan karşılıklı Bingöl – Ankara seferi, 4’e düştü. Seferler, Çarşamba, Cuma, Pazar ve Pazartesi günleri saat 13.55 hareketli yapılıyor.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Sefer sayılarının düşmesi hakkında konuşan vatandaşlar, “biz sefer sayılarının artmasını beklerken düştü. Haftanın sadece 4 günü yapılıyor, diğer günler Ankara’ya seyahat etmek istesek en az 1 gün önceden Ankara’ya gitmek zorunda kalacağız. Sefer sayılarının artmasını, en azından eski haline getirilmesini talep ediyoruz” dediler.

SEFER DÜŞÜRMEK NE DEMEK?

Bingöl – Ankara arasında sefer yapan tek havayolu şirketi olan THY’nin Ankara sefer sayısını düşürmesi eleştirilere yol açarken, düzenlemenin hangi nedenle yapıldığı açıklanmadı. THY’nin ‘Kış düzenlemesi’ adı altında sefer düşürdüğü, gelen bilgiler arasında

YORUM YAP