DOLAR38,0272% 0.01
EURO41,1366% 0.03
STERLIN49,2405% -0.02
FRANG43,1099% 0.03
ALTIN3.688,36% 0,01
BITCOIN87.821,64-0.354

Ağaç kesme, fidan dik

Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ormancılık Haftası kapsamında “Ağaç kesme, fidan dik” etkinliği düzenlendi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ağaç kesme, fidan dik

Şeyh Ahmet mevkiinde bin adet çam ve sedir fidanının dikildiği etkinliğe Vali İbrahim Taşyapan ve bazı kurum müdürleri de katıldı.

 

 

Bingöl Orman İşletme Müdürü Mehmet Murat Bilinmiş, Ormancılık Günü`nün kutlanmasındaki amacın, ormanların korunması, geliştirilmesi ve iyi bir şekilde işletilmesi konusuna halkın dikkatini çekmek ve bu yöndeki ilgisini artırmak olduğunu ifade etti.

Öğrencilerle birlikte fidan diken Vali İbrahim Taşyapan ise, “Bu organizasyondan dolayı Orman İşletme Müdürlüğümüzü kutluyorum. Her ne kadar Bingöl yeşildir diyorsak da, ormana halen ihtiyacımız var. Bu tür yerleri değerlendirmemiz lazım, yeni ağaçlandırma alanları tespit ederek, oralara da tematik ormanlar yapmamız lazım. Ne kadar ağaç dikersek o kadar kar. Katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP