Çalışmaları yerinde görmek üzere Genç’e giden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Abdurrahim Çeliker eşlik etti.
Kurs ziyaretinde Karate Antrenörü ve Uluslararası Hakem Cezayir Sanır’dan kurs hakkında bilgi alan Arıkan, okul altında oluşturulan spor salonunu gezerken büyük bir keyif aldığını söyledi.
Salonun çok güzel olduğunu belirten Arıkan, sporun önemine değindi.
Genç’te karate kursunun açılmasının güzel bir gelişme olduğunu kaydeden Arıkan: “İlçemizde karate kursunun açılması ve gençlerimizin spor yapmaları kötü alışkanlıkların önüne geçecektir. İlçemize çok güzel bir salon kazandırılmıştır. Burada yapılan çalışmalar takdire şayandır. Salonun oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Arıkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karate Antrenörü ve Uluslararası Hakem Cezayir Sanır, oluşturulan salonun Doğu ve Güneydoğu’da ilk olduğunu söyledi.
Sanır, emeği geçenlere teşekkür etti.