
40’a yakın gencin kayıtlı olduğu kursta eğitim gören gençlerin hafta sonu Bitlis ilinde düzenlenecek olan grup şampiyonasına katılabilmek için yaşadıkları ulaşım sorununu, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç çözdü. Ariç, grup şampiyonasına gitmek için temin edilen aracın yakıtı ile sporcuların iaşe giderlerini karşıladı.
Genç Belediye Başkanı’nın kendilerine sunduğu katkının çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Gençliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kılıç, ilçedeki problemli gençlerin elbirliği yaparak kazanılabileceğini belirtti.
Kılıç: “Çeşitli imkânsızlıklar nedeniyle yeterince spor yapamayan gençlerin, aktif spor yapmalarını sağlamak ve boş zamanlarını, enerjilerini spor yaparak harcamalarına fırsat vererek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını sağlamak için hazırladığımız projemizde 2 aydan beri kurs gören gençlerimiz, Bitlis’te düzenlenecek olan grup şampiyonasına katılacak. Şampiyonaya katılabilmek için ulaşım sorunu yaşadık ve bu sorunumuzu Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’e bildirdik. Sağ olsun kendiside bu konuda çok duyarlı. Projemizi takdirle karşıladı ve Genç Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirtti. Başkan Ariç ilk etapta bizlere şampiyonaya katılabilmemiz için araçlarımıza yakıt ve kafilenin yemek ihtiyacını karşılayacağını belirtti. Katılacağımız şampiyonada elde edeceğimiz başarımızı sayın başkanımıza armağan edeceğiz” dedi.