Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google


DOLAR 27,5019 % 0.18
EURO 28,8243 % 0.1
GRAM ALTIN 1.614,37 % 0,07
ÇEYREK A. 2.639,49 % 0,07
BITCOIN 762.969 -2.489
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Google News

REMZİ DİNLER BİNGÖL’E ATANDI

Son Güncelleme :

19 Eylül 2022 - 11:53

REMZİ DİNLER BİNGÖL’E ATANDI

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Bingöl İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atandı. Dinler’den boşalan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise Şube Müdürü Muhammet Erdemoğlu’nun vekâleten atandığı öğrenildi.

2016 Yılında Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitim Uzmanı olarak görev yaparken Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Remzi Dinler, ilçede 6 yıl boyunca başarılı eğitim hizmeti sundu. 2016 Yılında gerçekleşen darbe girişiminde eğitim sistemlerinin büyük yara alması, koronavirüs gibi zorlu süreçlerde görev yapan Dinler, eğitim sisteminin sekteye uğramaması için büyük gayret içerisinde oldu.

Dinler’in Salı günü ilçeden ayrılıp Bingöl’deki görevine başlayacağı öğrenildi.

Remzi Dinler’den boşalan Milli Eğitim Müdürlüğü görevini ise Şube Müdürü Muhammet Erdemoğlu’nun vekâleten yürüteceği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.