Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google


DOLAR 27,3448 % 1.6
EURO 28,8623 % 1.42
GRAM ALTIN 1.646,58 % 1,55
ÇEYREK A. 2.692,16 % 1,55
BITCOIN 728.099 0.892
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Google News

Tuhaf ilan! Bedava işe yüzlerce başvuru

Belçika’nın Flaman bölgesinde yer alan Gaasbeek Kalesi’ndeki ücretsiz bekçilik pozisyonu için 300’ün üzerinde başvuru yapıldı.

Son Güncelleme :

22 Eylül 2018 - 12:24

Tuhaf ilan! Bedava işe yüzlerce başvuru

Belçika basınına göre, Flaman bölgesinde yer alan ve müze olarak kullanılan Gaasbeek Kalesi’nin ücretsiz bekçilik ilanına 300’den fazla aday başvuruda bulundu.

İş ilanında, alınacak bekçinin, tavus kuşlarını beslemek, kale bayrağını çekmek ve indirmek gibi görevleri yerine getirmesi, akşamları da kaleden ayrılmaması gerektiği kaydedildi. 

Bu görevler karşılığında maaş veya ücret verilmeyeceği belirtilen iş ilanında, bekçinin kale içerisinde bulunan 3 yatak odalı bir lojmanda konaklayacağı bildirildi.

Flaman bölgesinin Lennik Belediyesi’nde yer alan ve 1240 yılında inşa edilen Gaasbeek Kalesi, 50 hektarlık bir park içerisinde bulunuyor. Yaklaşık 300 kişinin yaşadığı köyde yer alan kale, 1980’den beri Flaman bölgesi idaresinde bulunuyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.