BIST 100
13.662,75 -1,64%
DOLAR
45,8532 -0,02%
EURO
53,4834 0,06%
GRAM ALTIN
6.687,67 0,85%
FAİZ
43,74 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
110,94 -0,58%
BITCOIN
73.413,00 -0,62%
GBP/TRY
61,7299 0,08%
EUR/USD
1,1659 0,07%
BRENT
91,12 -1,70%
ÇEYREK ALTIN
10.934,34 0,85%
Bingöl Açık
Bingöl hava durumu
14 °
  • ANASAYFA
  • GENÇ
  • Vaka Sayılarında Korkutan Tablo! Bozgan’dan Önemli Uyarı

Vaka Sayılarında Korkutan Tablo! Bozgan’dan Önemli Uyarı

Vaka Sayılarında Korkutan Tablo! Bozgan’dan Önemli Uyarı
Reklam

Genç ilçesinde vakaların arttığını söyleyen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Burak Bozgan, hatırlatma dozu uyarısında bulundu.

Ülke genelinde olduğu gibi Genç’te de koronavirüs vakaları haziran ayının ilk haftasından itibaren ciddi bir artış gösterdi.

İlçede haziran ayı ile temmuz ayı arasında ciddi bir artış olduğunu aktaran İlçe Sağlık Müdürü Dr. Burak Bozgan, baş ağrısı, boğaz ağrısı, öksürük, kırgınlık, halsizlik gibi şikayetleri olanların kendilerini izole etmesi gerektiğini söyledi.

Hatırlatma dozu yaptırılmalı

Hatırlatma dozu uyarısında da bulunan Bozgan, "Özellikle yaz döneminde vatandaşlarımızın şehir dışından ve yurt dışından gelmesiyle beraber yoğun bir hareketlilik ve buna bağlı olarak da virüsün bulaşması kolaylaştı. Vatandaşlarımızın bu noktada eskiye nazaran tedbirlere uymamasından dolayı virüsün daha hızlı yayıldığını görmekteyiz. Vatandaşlarımıza uyarımız baş ağrısı, boğaz ağrısı, öksürük, kırgınlık, halsizlik gibi şikayetleri olanların korona virüsü kapma ihtimalinden dolayı kendilerini izole etmeleri şart. Yine 50 yaş üstü ve kronik hastalığı olan bireylerin son aşıyı yaptıkları tarihten itibaren 6 ay geçmişse hatırlatma dozunu yapmalarını önemle vurguluyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?