BIST 100
13.803,07 1,03%
DOLAR
45,9118 0,13%
EURO
53,5314 0,09%
GRAM ALTIN
6.651,09 -0,55%
FAİZ
43,75 0,02%
GÜMÜŞ GRAM
112,62 1,52%
BITCOIN
72.898,00 -1,00%
GBP/TRY
61,8462 0,19%
EUR/USD
1,1651 -0,07%
BRENT
94,39 3,59%
ÇEYREK ALTIN
10.874,54 -0,55%
Bingöl Açık
Bingöl hava durumu
22 °

YILMAZ: “GÜVENLİK HER ŞEYİN TEMELİ”

GIpY1RBWUAApby1
Reklam

Genç Belediyesi’nce düzenlenen iftar programına katılan Genç Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; “Güvenlik her şeyin temeli. Bugün de çok şükür bölgemizde, Genç ilçemizde, Bingöl'ümüzde, Doğuda, Güneydoğu'da huzur ortamı içinde Ramazan'ı yaşıyoruz.”

Bingöl temasları kapsamında Genç’e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilçe kaymakamlığını ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulunup Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, daha sonra Beşkardeşler Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın bir sembolü haline getirdik. Bir yandan yaşadığımız deprem afetinin yaralarını sarıyoruz, diğer yandan ekonomimizdeki dengeleri koruyarak enflasyonla kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Hayat pahalılığı mücadelemizi yaparken geniş kesimleri olabildiğince koruyan, gözeten bir yaklaşımla politikalarımızı hayata geçiriyoruz. Diğer yandan da 81 ilde yatırımlarımıza, faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Halkımızın güveni için huzuru için çalışıyoruz. Güvenliğin olmadığı, huzurun olmadığı yerde ne demokrasi oluyor ne kalkınma ne de refah oluyor. Güvenlik her şeyin temeli. Bugün de çok şükür bölgemizde, Genç ilçemizde, Bingöl’ümüzde, Doğuda, Güneydoğu’da huzur ortamı içinde Ramazan’ı yaşıyoruz. Bu anlamda da hakikaten kendimizi çok daha şanslı görüyoruz. Maalesef uzun yıllar bu bölge, terörden çok çekti. Terör nedeniyle ekonomik gelişmesini yeterince yapamadı, en büyük zararı da bu bölgede yaşayan insanlar gördüler. Fakat şimdi de huzur ve güven ortamının en büyük faydasını bu bölgede yaşayan insanlarımız görüyorlar. Biz de başından beri Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu bir zihniyet var, o çerçevede hareket ediyoruz. Batıda ne varsa doğuda da o olmalı. Kuzeyde ne varsa güneyde de olmalı diyoruz. Bütün bölgelerimize belli standartta bir hizmeti ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Genç ilçesinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Genç Belediye Başkanı Zeki Dirik, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, MHP İl Başkanı Osman Zeki Baran ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Ahmet SAYILIR

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?