Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google


DOLAR 27,4262 % 0.4
EURO 29,1301 % 0.32
GRAM ALTIN 1.650,94 % 0,52
ÇEYREK A. 2.699,29 % 0,52
BITCOIN 743.461 1.661
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Google News

Ayağının tozu ile ilk ziyaret Şehit Ailesine

Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 12:28

Ayağının tozu ile ilk ziyaret Şehit Ailesine

Genç Kaymakamlığı görevine başlayan Muhammet Güzel, ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı. Kaymakam Güzel, “Şehit aileleri başımızın tacıdır” dedi

Trabzon Çaykara Kaymakamı iken 24.08.2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Genç Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Muhammet Güzel, Genç ilçesinde göreve başladığı ilk günde ilçede ikamet eden şehit Abdullah Kanan’ın ailesini ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Kaymakam Güzel’e İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Bahadır Gökçe ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Nurullah Gönen katıldı.

Şehitler için dua eden ve şehit aileleriyle sohbet eden Kaymakam Güzel şehit ailelerinin her zaman yanında olacağını söyledi.

Haber: Ahmet SAYILIR

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.