
Bingöl merkezde bulunan Kentpark’taki çocuk oyun alanlarında kullanılan kauçuk zemin kaplamalarının yerinden sökülmesı, ailelerin tepkisine neden oldu. Parkı kullanan vatandaşlar, bozulan zemin yüzünden çocukların sık sık düşerek yaralandığını dile getirdi.
Edinilen bilgilere göre, oyun alanında bulunan kauçuk kaplama taşları zamanla yerinden kalktı, bazı bölümlerde ise tamamen kullanılamaz hale geldi. Özellikle küçük yaştaki çocukların oyun oynarken dengesini kaybedip sert zemine düştüğünü belirten aileler, bu durumun ciddi yaralanmalara yol açtığını ifade etti.
“Her gün bir çocuğumuz daha düşüyor” diyen veliler, yetkililere çağrıda bulunarak zemin kaplamalarının bir an önce yenilenmesini talep etti. Parkın yoğun olarak kullanıldığını hatırlatan aileler, gerekli bakım ve onarım çalışmalarının gecikmeden yapılması gerektiğini vurguladı.


