
Ahmet SAYILIR/ BİNGÖL,(DHA)- Genç İlçe Müftülüğü’ne bağlı Merkez ve Hacı Halim Anik 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen ziyarette minik misafirleri, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Tuncel ve emniyet personeli kapıda karşıladı.
POLİSLERE ŞEKER İKRAM ETTİLER
Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, polis ekipleri çocuklara çeşitli ikramlarda bulunarak emniyet binasını gezdirdi. Minik öğrenciler de yanlarında getirdikleri şekerleri polis memurlarına ikram ederek teşkilatın bayramını kutladı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, polis abla ve ağabeyleriyle vakit geçiren çocukların neşesi yüzlerine yansıdı.
Emniyet Müdür Vekili Ahmet Tuncel tarafından makamda ağırlanan minikler, yanlarında getirdikleri Kur’an-ı Kerim ve hadis kitabını Tuncel’e takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuncel, minik öğrencilere ve öğretmenlerine bu anlamlı jestleri için teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


